• Zber papiera

          • Aj v tomto školskom roku mali žiaci, rodičia a zamestnanci školy možnosť zapojiť sa do zberu papiera v rámci výzvy "Starý papier - nová kniha". Spoločne sa nám podarilo vyzbierať 2,88 tony starého papiera. Medzi najaktívnejších zberačov patrili Zoja Martonová, Jakub Kebísek, Patrik Turák, Jozef Lukajka, Eliška Šimíková, Natália Gažová, Ján Papiernik, Deana Prosňanská, Diana Meščánková, Leo Vakrčka, Hugo Štefula, Valentínka Micháliková, Filip Bulejko, Lívia Hošová, Tomáš Húserka a Ema Prokopenská.

            Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili.

          • 8. máj - Deň víťazstva nad fašizmom

          • Aj v škole sme si minulý týždeň pripomenuli 30. apríl 1945 - oslobodenie našej obce. Základné informácie sa žiaci dozvedeli z relácie v školskom rozhlase. Pri tejto príležitosti pripravili deviataci pre spolužiakov výstavu z projektov k téme II. svetovej vojny. Žiaci mali možnosť vidieť najznámejšie bitky, zbrane, model ruského tanku, atómovej bomby aj koncentračného tábora. Projekty boli doplnené knižkami s tematikou vojny, ktoré si žiaci môžu vypožičať v školskej knižnici. Výstava sa skončí symbolicky 8.mája – dňom ukončenia II. svetovej vojny v Európe. Deviatakov chválime za tvorivý prístup k téme. Veríme, že nadšencov histórie potešili a motivovali k ďalším originálnym témam.

          • Školská kolekcia

          • Naša škola tento rok oslavuje svoje 90. narodeniny a pri tej príležitosti sme si nechali školskú kolekciu trošku vylepšiť. Svojím hlasom ste vybrali unikátny motív s výročným letopočtom, ktorý sa v budúcnosti nebude opakovať. E-shop s ním sme práve spustili a tento školský rok v ňom nájdete nižšie ceny väčšiny produktov! LINK k e-shopu: https://www.kraloveskoly.cz/zsvmitucha/

            Objednávanie je už spustené a bude možné objednať až do 16.5. Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť svoj výročný kúsok so školským logom!(Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)