• Hviezdoslavov Kubín - školské kolo

          • V pondelok 23. januára sa uskutočnilo školské kolo súťaže - Hviezdoslav Kubín. Súťaž bola rozdelená do troch kategórií. Všetci recitátori sa na súťaž zodpovedne pripravili, porota však musela vybrať tých najlepších. Víťazi jednotlivých kategórií postupujú do obvodného kola a my im budeme držať prsty, aby sa im darilo. Viac foto v galérii.

            1. kategória - prednes poézie:

            1. miesto - Hanka Húserková 

            2. miesto - Miško Lipták

            3. miesto - Nina Savková

            1. kategória - prednes prózy

            1. miesto - Daniel Lipták

            2. miesto - Lívia Hošová

            3. miesto - Sebastián Varček

            2. kategória - prednes poézie 

            2. miesto - Elizabeth Satinová

            3. miesto - Simona Chmelinová

            2. kategória - prednes prózy

            2. miesto - Alex Papiernik

            3. kategória - prednes poézie

            1. miesto - Lívia Michalíková

            2. miesto - Izabela Šedivá

            3. miesto - Vanesa Pastuchová

            3. kategória - prednes prózy

            1. miesto - Michaela Liptáková

            2. miesto - Marcia Jacinto 

            3. miesto - Laura Madolová

             

          • Technická súťaž - Hrdina remesla

          • V pondelok 23. januára sa naši deviataci Patrik Chlebana a Šimon Hurák zúčastnili Technickej súťaže žiakov základných škôl „Hrdina remesla“. V kategórii ručné spracovanie kovov obsadil Šimon nádherné 1. miesto a v kategórii elektronika sa Patrik umiestnil na 4. mieste. Obom blahoželáme!

          • Najnovší rebríček základných škôl INEKO

          • Možno niektorí z Vás zaregistrovali informáciu o zverejnení rebríčka základných a stredných škôl. Potešil nás fakt, že naše spoločné úsilie pedagógov, žiakov a rodičov nás doviedlo k pekným výsledkom. V rámci Trenčianskeho kraja sme sa umiestnili na 1. mieste  a spomedzi všetkých základných škôl na Slovensku nám patrí šestnásta priečka. Zaväzuje nás to naďalej sa zlepšovať, mať primerané nároky na žiakov a pripravovať našich žiakov na reálny život.

          • Počítačová učebňa s kvalitnejšími PC

          • Vedenie školy sa chce touto cestou poďakovať spoločnosti ESET, pánovi Galkovi a Bulejkovi, ktorí zareagovali na výzvu darovať škole zánovné počítače. Takýmto spôsobom mohla škola vymeniť zastaranú a pomalú techniku v počítačovej učebni, a tým skvalitniť výučbu nielen informatiky, ale aj ostatných predmetov. 

          • Volejbal už nadchol aj našich učiteľov

          • V piatok 13. januára sa naše učiteľské volejbalové družstvo stretlo v premiérovom zápase s družstvom a.s. Cemmac. Bol to prípravný zápas pred učiteľskou ligou, ktorá nás čaká na jar. Vyrovnaný zápas v závere lepšie zvládli cementári a za stavu 3:2 zvíťazili. Blahoželáme a veríme, že začíname tradíciu srňanského volejbalu pod vedením nášho pána učiteľa Hrica.

          • Nová školská kolekcia

          • Do školy prichádza nová školská kolekcia a ste to práve Vy, kto rozhodne o jej podobe! Hlasujte do 15.1. o tom, ktorý z trojice motívov sa Vám páči najviac. Víťazný motív potom použijeme na vytvorenie celej kolekcie, kde nájdete nielen mikiny ale aj tričká, čapice, batohy a ďalšie kúsky :-)
            Hlasovať môžete tu: https://schoolsunited.cz/hlasovani/73a37e12